• -40,00 L

FALCO măsuță de cafea110x68, stejar sonoma

369,00 L
329,00 L Economiseste 40,00 L
cu TVA timpul de livrare 7-21 zile

Descriere FALCO

Falco este o măsuță clasică care se va prezența bine atât în ​​camere mai mari, cât și în camere mai mici. Fiți atenți la picioarele ei - datorită formelor, nu numai raftul inferior este mai spațios, dar întreaga piesă de mobilier devine mai simplă din punct de vedere vizual. Astfel de nuanțe determină adesea caracterul întregului interior.

De asemenea, trebuie menționat faptul că, în ciuda formelor picioarelor, mesele sunt foarte durabile și rezistente la încărcături, iar protecția specială din PVC aplicată pe fundul picioarelor protejează podeaua de zgârieturi.

Datorită designului atemporal, Falco va fi atractiv și elegant, indiferent de stilurile în schimbare.

TRANSPORT

Livrarea se face prin intermediul unei companii de curierat.IMPORTANT: Produsuele noastre sunt asigurate cu atenție pentru transport. Vă rugăm să verificați conținutul transportului în prezența curierului, iar în cazul deteriorării mecanice, scrieți un raport de daune cu el, care este baza pentru a face orice plângere.

Cantitate

Descriere FALCO

Falco este o bancă clasică care se va prezenta bine atât în ​​camere mai mari, cât și în camere mai mici. Fiți ateți la picioarele ei - datorită formelor, nu numai raftul sub blat este mai spațios, dar întreaga piesă de mobilier devine mai ușoară din punct de vedere vizual. Astfel de nuanțe determină adesea caracterul întregului interior.

De asemenea, trebuie menționat faptul că, în ciuda formelor picioarelor , băncile sunt foarte durabile și rezistente la încărcături, iar diapozitivele speciale din PVC asigurate de partea inferioară protejează podeaua de zgârieturi.

Datorită designului atemporal, Falco va fi atractiv și elegant, indiferent de stilurile în schimbare.

TRANSPORT

Realizăm livrarea prin intermediul unei companii de curier.

IMPORTANT: Produsuele noastre sunt asigurate cu atenție pentru transport. Vă rugăm să verificați conținutul transportului în prezența curierului, iar în cazul deteriorării mecanice ,scrieți un raport de daune cu el, care este baza pentru a face orice plângere.