Avantajele noastre

AJUTOR

Doriți să aflați mai multe informații despre produsul care vă interesează?

Sfaturi privind alegerea culorii?

Sau poate aveți o problemă cu asamblarea unei piese de mobilier și aveți nevoie de ajutor profesional?

Contactați-ne, vom încerca să vă ajutăm cât de bine putem!

DESPRE NOI

Magazinul Mazzoni a fost înființat în 2016. De atunci, am devenit unul dintre locurile de frunte din rețea, specializate în vânzarea de măsuțe de cafea, mese pliante, comode TV și mese. În 2021, dorim să ne extindem domeniul de activitate prin introducerea produselor care vă vor permite să vă amenajați în mod cuprinzător camera de zi.

Obținerea satisfacției clienților este obiectivul general pentru care ne străduim în mod constant datorită unei echipe calificate de oameni. Suntem caracterizați în primul rând de deschidere către inovație, creativitate și abordare neconvențională a activităților întreprinse. Suntem conectați prin experiență, pasiune și profesionalism.

Răsfățați-vă! Cu noi e posibil !

GARANȚIE

Mobilierul vândut în magazinul nostru este acoperit de o garanție de 24 de luni de producător. Baza cererilor de garanție este dovada achiziției. Garanția acoperă defectele tehnologice relevate în timpul utilizării mobilierului (care nu rezultă din utilizarea necorespunzătoare) și daunele cauzate în timpul expedierii către cumpărător. Repararea echipamentelor și înlocuirea pieselor în astfel de cazuri este pe cheltuiala noastră.

Mai multe informații pot fi găsite în compartimentul GARANȚIE.

PLATA SI LIVRAREA

Puteți plăti achizițiile:

folosind un sistem de plată online convenabil,

prin transfer tradițional într-un cont bancar,

la livrare (numerar la livrare).

Efectuăm expedierea prin companii de curierat